Известие

Collapse
No announcement yet.

Разглобяване на седалка !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разглобяване на седалка !!!

Здравейте колеги наскоро си купих една от седалките за по 10лв от един колега тук от форума и като ми я донесоха стана ясно че долната част не става явно се е счупила при катастрофа или както и да е няма значение.

Въпроса ми е такъв някой може ли да ми каже как да я разглобя за да си сложа горната част(облегалката) понеже е с подлакътник ? Или мисля че бях чувал някъде че можело само подлакътника да се изкара но дали ще мога да го сложа на моята седалка ?
    Ще бъда благодарен на всеки който е превил подобни промени и сподели как става номера
    156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
    147 Mjet+Love
    166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
    Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....

Трябва да я разпарчетосаш - цваля се тапицерията (по спомени) и отдолу е с болтове.

Иначе самият подлакътник се сваля лесно - повдигаш го нагоре на 45 градуса и дърпаш юнашки. Така излиза от "дръжката" която е хваната към облегалката с болтове, които вече са достъпни. Оттам насетне дали може да я монтираш на твоята облегалка нямам идея.
    Last edited by tonov; d.m.y г., 13:37.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Само подлакътника,да смениш, е трудна работа.......
      виж само облегалката е по-възможно......щом е сглобено веднъж,значи може и втори път...така мисля,няма невъзможни неща.....нали хора са го правилиуспех
      пс:....имаш лично
      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

и аз прайх подобни пинизи, ама в крайна сметка купих друг салон и свършиха мъките
        JTD 105+

Comment

Благодаря колеги ще видим какво ще стане ма май само ще я разпарчосам ми се струва :d защото ми се струва че сглобките са правени с машини за да са възможно по-здрави !
          156 2.4 JTD+GT2359v+small remap
          147 Mjet+Love
          166 2.4 JTD голямаЯ Bella+Brembo+GTA
          Alfa Romeo е най-коварната заразна болест....

Comment

Working...
          X